MFD warto zainwestować ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kodernet
    Drive
    • 2012
    • 74

MFD warto zainwestować ?

leszekmw, nie, nie tylko. Każde halogeny można zakodować jako światła dzienne (to zależne jest od sterownika świateł). Zobacz u mnie mam halogeny zakodowane jako światła dzienne i nie mam założonych jakichś śmiesznych ledów
  • Biszczu
    RS
    • 2011
    • 5567

MFD warto zainwestować ?

Warto zainwestować pieniążki w MFD czy raczej sobie odpuścić?
    Jaki są wady i zalety ten navi? Dobrze nawiguje ? Jakie mapy można tam wgrać. Chodzi mi o taki dobre rady odnośnie za i przeciw :wink:

Czytałem większość tematów na ten temat na forum
    "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Biszczu, do mfd2 nie możesz wgrać zadnych map- navi czyta z płyty
      nawiguje tak dobrze jak wszystkie navi samochodowe fabryczne- zalezy po prostu jaką masz płytę
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• innova
        Rider
        • 2011
        • 554

Biszczu,

MFD2 (ja mam taki)
        z zalet które przychodzą mi do głowy:
        - działa bardzo dobrze na jednej antenie i żadnej łachy nie robi
        - ma moim zdaniem bardzo przejrzyste menu i widać że duży nacisk kładziono na ergonomie
        - mapy produkuje firma Teleatlas (można znaleźć)
        - ciekawie dość prezentuje komunikaty na MAXI DOT
        - dobrze się komponuje z wnętrzem samochodu
        - wiesza się niezwykle rzadko (raz na sto uruchomień mniej więcej) i tylko przy starcie

wada podstawowa to fakt, iż projekt (chyba Blaupunkta zresztą) pochodzi z lat 2004 mniej więcej, zatem wiele ciekawostek w niej brak (mp3) oraz stosunkowo wolno przelicza alterntywne trasy jak zabłądzisz i uparcie chce Cie nawrócić na właściwą (w jej mniemaniu) drogę.

moim zdaniem jest to dobra alternatywa (jeżeli do kupienia za niewielkie pieniądze) aby przeczekać do momentu, aż chińczycy dopracują swoje stacje.
        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

Pracuję...